Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

„My Success in Education” 2017 – Аз и БИЗНЕСЪТ! | October 19, 2021

Scroll to top

Top

Личности

Павел Пейчев

15 February, 2017 |

Павел започва работа във Фикосота през Ноември 2013 като Junior Brand Manager. В момента, като Brand Manager, отговаря за разработване на нови продукти от концепция до пазарна реализация. Това включва стратегия на бранда, пазарни проучвания, R&D, план за изграждане на нови производствени мощности, регистрация на търговска марка, работа с дизайн и рекламни агенции и лансиране в 5 държави. През 2012г завършва УНСС със степен Бакалавър “Маркетинг”

Alexander Weber

23 January, 2017 |

Alexander Weber е германски гражданин, който живее в България и работи за HP/HPE вече 7 години. Работи в отдела за поддръжка Industry Standard Server от 2 години, обслужвайки най-вече немскоговорящи клиенти/ потребители. От Ноември 2010 година е част от екипа CSC Sofia Communication на HPE, който е част от Quality Assurance / TCE (Total Customer Experience) Department. Главното му задължение е да провежда обучения и уъркшопи в сферата на комуникакициите с клиенти главно на английски и немски език.

Христо Христов

23 January, 2017 |

Христо Христов е изпълнителен директор на най-голямата дигитална медийна компания у нас – „Нетинфо”. Той заема този пост от 2013 година, като преди това основава дигиталната новинарска компания Дарик Уеб. Той завършва Право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, но пътят му го отвежда в друга посока.

Рени Пейчева

17 January, 2017 |

Рени Пейчева заема позицията член на Управителен съвет на ПроКредит Банк България от януари 2013 г. В банката работи от самото й създаване като е отговаряла за основни бизнес направления на ниво клонове и ниво централно управление. Дипломира се в Университет за национално и световно стопанство в София, специалност Финанси. През 2008 г. завършва и 3 годишно специализирано обучение за мениджъри в ПроКредит Академията във Фюрт, Германия.

Личности

Павел Пейчев

Brand Manager, Ficosota

Alexander Weber

Industry Standard Server

Христо Христов

Изпълнителен директор Нет Инфо, Председател на IAB България

Рени Пейчева

Член на Управителен съвет и Изпълнителен директор.

Организатор

С подкрепата на

Медийни партньори